Behang trends 2021
We besteden veel tijd binnen en daarom moet binnen vooral een fijne plek voor je zijn. Je kan snel een andere sfeer creëren door nieuwe kleuren, maar ook door nieuw behang. De tijd van saaie muren is echt voorbij. In 2021 kan je helemaal los gaan met een nieuw behangdesign. De trends van 2021 kan […]

We besteden veel tijd binnen en daarom moet binnen vooral een fijne plek voor je zijn. Je kan snel een andere sfeer creëren door nieuwe kleuren, maar ook door nieuw behang. De tijd van saaie muren is echt voorbij. In 2021 kan je helemaal los gaan met een nieuw behangdesign.

De trends van 2021 kan je het best omschrijven als kleurrijk, gewaagd en uitbundig. Je ziet veel behangdesigns met natuurlijke elementen en bloemen. Het gebruik van circkels, bogen en ovalen is iets wat je al wat langer ziet, maar ook in 2021 is dit een goede keuze.

Onze eigen favoriet is toch wel behang met invloeden van de Japanse oude cultuur. Door het gebruik van veel kleuren en bloemen creëer je een hele fijne sfeer.

Wil je echt eens iets anders en meer gewaagd, kijk dan eens naar metallic behang. Wat vind je van het volgende design? Hier zie je eigenlijk twee trends terug. Het gebruik van metallic en ronde vormen.

Metallic met ovale vormen

We hebben allemaal behoefte aan wat gezelligheid en warmte. Warme kleuren en materialen zijn dus ook helemaal in. Deze trend zie je dus ook terug op het behang. Als je het hebt over Denim, dan denk je natuurlijk al snel aan spijkerbroeken. En inderdaad, dit kan je ook doorvoeren op de muren.

Ben je toe aan een andere sfeer in je kamer, dan zijn er voor 2021 dus echt heel veel mogelijkheden. In 2021 kan je jezelf helemaal laten gaan als het gaat om behang. Ben je toch wat voorzichtiger, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een gedurfd behangetje met wat meer traditionele onderwerpen. Het gebruik van bloemen zijn dan bijvoorbeeld een uitstekende keuze.